Zoeken naar geen tijd

Uw zoekactie voor geen tijd leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Rijpere kerel 59 jaar Antwerpen - Turnhout
Seniors
Is er toevallig ergens een groep rijpere mannen die geregeld samenkomen voor lekkere ongeremde seks ? Ik ben reeds geruime tijd op zoek naar zo'n groep waarbij veel kan, maar niets moet. Ik ben bijna 60/186/72/behaard/17_4/versa/ruimdenkend. Graag regio Mol, Geel, Turnhout, Kasterlee. Mannen, die liever 1 op 1 seks hebben mogen ook reageren, als je kan ontvangen. Dit is een ernstige advertentie en hopelijk volgen serieuse reacties. Met dank.  
Jef 47 jaar Limburg - Genk
Pijpen en spuiten
Wie heeft er straks tijd om lekker gepijpt te worden. Ik wil in mijn gezicht of mondje gespoten worden. Vind warm zaad lekker.als je lekker bent slik ik  
Alex 40 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Meester gezocht voor opleiding tot bi-slaaf
Ik ben een slanke, sportieve man met onderdanige gevoelens die graag door een kinky bi-Meester tot slaafje opgeleid zou worden. Hoe ik me dat voorstel: je ontvangt me thuis, we spreken een paar regels af, bijv. dat ik steeds naakt moet zijn en mijn gaatjes steeds ter beschikking moet stellen. Dan keurt de Meester mij, en als hij mij goedkeurt, begint de opleiding. Ik word getraind op het ontvangen van de Meester zijn pik, zaad, plas, in mijn mondje, keel en kontje: leren pijpen, steeds dieper, tot deepthroat, anaal oprekken, ontmaagd worden, geneukt worden. Ik moet zijn pik schoon likken als hij mij gebruikt heeft. Als ik niet goed mijn best doe word ik gestraft. En als het goed lukt, is Meester trots op mij en laat hij mij ook door zijn vrienden gebruiken om te kijken of ik het aan kan langere tijd afwisselend door meerderen (safe!) geneukt te worden. Komen deze ideeen overeen met jouw wensen? Schrijf me dan zeker. Ik vind respectvolle communicatie heel belangrijk!  
Tomas 43 jaar Limburg - Herk-de-Stad
ik zoek voor vandaag top/versa
ik ben 44 bi en opzoek naar een top om ervaring op te doen, ik hou van assplay,pijpen en geneukt te worden. wie kan dit voor mij doen? ik ben zeer open minded. Ik denk dan aan wederzijds betasten, pijpen, rimmen, anaalplay, dildo's enz.Welke gay/trav/bi heeft tijd om zich te laten verwennen ? ik wil vanavond iemand lekker pijpen en je mag me, als je wil, mij ook safe neuken, wie heeft tijd samen porno kijken , babbelen,kan ook beetje drinken of roken ,en experimenten. wie ?  
Steven 42 jaar Antwerpen - Zandhoven
Leuk speelkameraadje gezocht voor regelmatig
Hoi, ik m42j 1m80 95kg zoek een leuke jongen om regelmatig af te spreken en leuke tijd te hebben samen regio Zandhoven - Zoersel - Grobbendonk. Kan soms ontvangen, cardate of buiten is ook mogelijk. Jij bij voorkeur tussen 18 en 30j. Antwoord met foto en stats en wat je wil doen en hoe jij het ziet. Geile grtjs x  

Leuk speelkameraadje gezocht voor regelmatig
Explorer 44 jaar Antwerpen - Zandhoven
Speeltijd
Ik zou nog eens graag met dit stukje speelgoed iemand willen laten spelen. Er zijn wel wat voorwaarden. Zo moet je jonger dan 35j zijn, slank gebouwd en actief zijn, want ik blijf lekker passief. Leg woon even kort uit hoe je er graag mee wil spelen en geef je stats door met een lichaamsfoto van jezelf (onherkenbaar). Ik ben benieuwd  

Speeltijd
Experimenteren 38 jaar Antwerpen - Antwerpen
Hetero wil experimenteren van soft tot kinky pervers
2 dagen heb ik de tijd om als hetero te experimenteren met alle voorstellen . Ik zie graag een man voor of boven mij rukken .ik wil je pik likken aanraken ruiken proeven zuigen soft of ik als onderdanig oraalslaafje..verplicht worden vind ik extra kick sperma plas...ik lik ook graag kontje in alle standjes of wie komt met zijn lekkere reet op mijn face zitten zodat ik goed diep kan uitlikken . Cardate of outdoor op jou werk of gewaagde plaats .meerdere mannen ook geil of een sexy trav .wil je liever mij pijpen en mijn kontje likken ? Kinky en pervers ook mogelijk. Anoniem of gloryhole. Of wat meer extreem ongewassen dirty vernedering. Kan ontvangen of verplaatsen. 2 dagen 24/24 doe maar voorstel. Cumdump  
Pijper 25 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Wie wilt gepijpt worden?
Waar zoek ik naar? Een man, 40+, omgeving Vlaams-Brabant liefst, om regelmatig te pijpen. Kan meermaals per week, hangt ervanaf hoeveel zin U heeft. Wat kan ik bieden? Een mond, een tong, en een object om te gebruiken! Ik wil zelf niets terug, we zouden afspreken en alleen focussen op uw genot. Ik heb erg veel vrije tijd, dus kan me snel vrijmaken om te komen. Als U dominant bent en kan ontvangen, is veel meer mogelijk. Ook kan ik uw huishoudslaaf worden. Ik kan nooit ontvangen. Indien interesse stuur mail met whatsapp nr voor makkelijker contact, en ook enkele fotos aub!  
Phil 34 jaar Antwerpen - Turnhout
Ben jij diegene die ik zoek?
Ik ben op zoek naar een leuke geile man met enige ervaring om samen er een leuke tijd van te maken enkele trefwoorden: naakt lopen, geile films/plaatjes zien, geil sexen, lingerie, sauna, rollenspel, toys,... Ik ben meerbepaald op zoek naar iemand zonder (of zeer weinig) lichaamsbeharing als mezelf, leeftijd is van geen belang, ervaring des te meer. Discretie en hygiëne zijn zeer belangrijk voor me. Zelf kan ik jammer genoeg niet ontvangen. Kan je jezelf hierin vinden, hoor ik graag van je met een fotootje en een woordje uitleg. tot hoors.  

Ben jij diegene die ik zoek?
softseksdate 29 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
onervaren man zoekt softseksdate
ik ben 30, woon in leuven, ben groot, slank en redelijk knap denk ik. ik ben hetero, maar ben de laatste tijd wel erg nieuwsgierig naar het mannelijk geslachtsdeel. ik ben totaal onervaren met een man, maar ik zou graag eens wat experimenteren (niet te ver: aanraken, masturberen, misschien pijpen) met iemand die ook (betrekkelijk) onervaren is, maar even nieuwsgierig. hygiëne is erg belangrijk. indien interesse, let me know.  

onervaren man zoekt softseksdate
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10